Färg och material

För ögat och själen

LUMI Inspiration


Trenderna inom inredning går allt mer mot att vi vill känna ett lugn och närhet till naturen och trä är därför ett viktigt inslag i inredningen. Våra skjutdörrar kan på ett enkelt sätt hjälpa till att skapa den här känslan i ditt hem. Vi har många träfyllningar och skjutdörrar i massivt trä, eller trämelamin att välja mellan - ljust eller mörkt, lätt eller gediget – välj efter just din smak.

 

LUMI inspiration white

Vitt i all ära

Kanske vill du hålla dig till vitt. Men vitt behöver inte vara bara vitt – det finns en uppsjö av olika nyanser, material och ytor, men också olika skjutdörrsmodeller som gör att även vita skjutdörrar kan spegla din personlighet. Linear  – vår skjutdörr helt utan ram, med infrästa handtag eller fyllningar i blankt vitt glas, matt vitt glas, högglansmelamin, melamin med sidenmatt finish eller pärlspont.
LUMI inspiration colour

Färglägg rummet

Vitt i all ära, men ibland kan det vara härligt med lite färg för att sätta stilen och förhöja stämningen i rummet. Funderar du på skjutdörrar med blått glas? Eller matt beige? Kanske matcha dörrens färg med NCS-färgen på väggen? Du kan få alltihop, till och med i samma dörr. Med skjutdörrsdesignen ”Adapt” kan du skapa en dörr med upp till 10 fyllningar. Kombinera efter egen smak från vårt breda sortiment av skjutdörrsfyllningar och inredning och få en lösning som speglar just dig.

Du väljer själv hur stora fyllningsfälten ska vara och om du vill ha fyllningen horisontellt eller vertikalt. I kombination med vårt breda inredningssortiment har du näst intill oändliga möjligheter att skapa din egen unika lösning. 

Se alla fyllningar och designmöjligheter