Drömmer du om en walk-in-closet

Du är inte ensam, enligt en undersökning från ElfaLumi AB drömmer 42% av kvinnor i Sverige om en walk-in-closet! Här har vi samlat lite inspiration för dina drömmars rum.

LUMI Walk-in-closet

 

 

Pamela Bellafestas dröm walk-in-closet från Lumi

Pamela Bellafesta har skapat en dröm walk-in-closet från Lumi, med garderobsinredning i valnötsmelamin och ståldetaljer i platinum.


LUMI Walk-in-closet inspiration


”Trodde inte att man kunde bli så lycklig av en garderob, men faktum är att när jag klev in i den för första gången när allt var uppsatt så slog mitt stylisthjärta ett extra slag. Har aldrig haft något liknande och blir glad varje morgon när jag ska klä på mig – jag vet exakt vart allt finns och det hänger snyggt, prydligt och luftigt.”

Pamela Bellafesta, Metro Mode

 

Petra Tungårdens drömrum 

Petra Tungårdens drömrum – en walk-in-closet med garderobsinredning från Lumi i svart askmelamin med ståldetaljer i svart.


LUMI Walk-in-closet inspiration


”Garderoben är det bästa i hela lägenheten - - - Måste typ nypa mig i armen när jag går in i garderoben. Det är som ett Carrie moment i Sex and the city rinner över mig, haha. For real.”

Petra Tungården, Metro Mode


Vit avola

Hur ser din drömgarderob ut? 

Ljust och fräscht med melamininredning i vit avola och ståldetaljer i vitt. LED-belysning i klädstången och plats för exklusiva detaljer ger en lyxig känsla.

Hur ser din drömgarderob ut? Våra återförsäljare hjälper dig att skapa ditt drömrum.