Min inköpslista

Skriv ut Rensa inköpslistan
Swedish (Sweden)

Vi söker en operatör till vår producerande enhet i Mullsjö

Arbetsuppgifter

Som operatör arbetar du med montering av våra kundunika skjutdörrar, arbetar med sågning av paneler och skärande av större glaspartier som monteras i skjutdörrarna helt enligt beställning från våra kunder. Du ansvarar tillsammans med gruppledare för att planerade volymer produceras på utsatt tid. Som operatör kommer du att arbeta med alla uppgifter inom produktion, där kvalitetskontroll och uppföljning är en viktig del. Du arbetar med förbättringsarbete löpande. Vi reglerar vår produktionstakt med skiftgång vilket innebär att det kan förekomma dagtidsarbete, tvåskift och treskift.

Kandidatprofil

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom noggrannhet, flexibilitet, förändringsbenägenhet och att ta eget initiativ med avseende på de arbetsuppgifter som kan förekomma. Du ska kunna arbeta självständigt med bra resultat men även förmågan att samarbeta är viktig då du ingår i en grupp som tillsammans ska lösa de arbetsuppgifter som finns. Då vi på Elfa verkar på en snabbrörlig marknad med högt tempo är det viktigt att du kan hantera snabba förändringar och pressade situationer.

ELFA

Elfa International AB är moderbolag i Elfa-koncernen, som består av tre tillverkande enheter och sex säljbolag runt om i Europa. Koncernen har två varumärken; Elfa och Lumi, där Lumis produktsortiment tillverkas i Mullsjö av Elfa Doors AB. Elfa-koncernen tillverkar förvarningssystem som kan anpassas efter individuella behov, genom hela livet. I produktsortimentet ingår såväl flexibla förvaringslösningar som uttrycksfulla måttanpassade skjutdörrar - allt i hållbar och funktionell design av högsta kvalitet. Elfa grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store - USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är noterade på New York-börsen. För räkenskapsåret 2016 rapporterade koncernen en omsättning på cirka 999 miljoner kronor och antalet anställda var 565. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande då tillsättning kommer att ske snarast. Har du frågor kring uppdraget besvaras de av Karolina Hallin, 0392-38909

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Arbetsgivarens webbplats

http://www.lumi.se

Kontaktinformation

Företagets adress
Garverigatan 10

Postadress
Elfa Doors AB

Box 123 56523
MULLSJÖ

Telefonnummer
0392-38900