Min inköpslista

Skriv ut Rensa inköpslistan
Swedish (Sweden)

Vi söker en truckförare till godsmottagningen på vår enhet i Mullsjö

Som truckförare sköter du lossning och lastning av gods från våra speditörer. Det är du som ansvarar för mottagning och kvittering av gods samt paket och ankomstrapportering i M3. Vår truckförare ansvarar för påfyllningar och lagerflyttar och gör även allmänt lagerarbete. Du arbetar med förbättringsarbete. Vi reglerar vår produktionstakt med skiftgång vilket innebär att det kan förekomma dagtidsarbete, tvåskift och treskift.

Kandidatprofil

Personliga egenskaper:

För att passa i rollen är du strukturerad, serviceinriktad och ansvarstagande med en god känsla för kvalitét och miljö. Du är engagerad och har förmågan att med en prestigelöshet och god samarbetsförmåga självständigt och i grupp driva arbete mot uppsatta mål. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckerfarenhet. Då vi på Elfa verkar på en snabbrörlig marknad med högt tempo är det viktigt att du kan hantera snabba förändringar och pressade situationer.

ELFA

Elfa International AB är moderbolag i Elfa-koncernen, som består av tre tillverkande enheter och sex säljbolag runt om i Europa. Koncernen har två varumärken; Elfa och Lumi, där Lumis produktsortiment tillverkas i Mullsjö av Elfa Doors AB. Elfa-koncernen tillverkar förvarningssystem som kan anpassas efter individuella behov, genom hela livet. I produktsortimentet ingår såväl flexibla förvaringslösningar som uttrycksfulla måttanpassade skjutdörrar - allt i hållbar och funktionell design av högsta kvalitet. Elfa grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store - USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är noterade på New York-börsen. För räkenskapsåret 2016 rapporterade koncernen en omsättning på cirka 999 miljoner kronor och antalet anställda var 565. Huvudkontoret ligger i Malmö. Ansökan Skicka in din ansökan till application@elfa.com senast den 13 maj. Rekryteringsarbetet sker löpande då tillsättning kommer att ske snarast. Har du frågor kring uppdraget besvaras de av Karolina Hallin, 0392-38909 

Arbetslivserfarenhet

Truckförare: erfarenhet efterfrågas

Arbetsgivarens webbplats

http://www.lumi.se 

Kontaktinformation

Företagets adress 
Garverigatan 10 

Postadress 
Elfa Doors AB 

Box 123 56523 
MULLSJÖ 

Telefonnummer 
0392-38900