Min inköpslista

Skriv ut Rensa inköpslistan
Swedish (Sweden)

Vi söker en Underhållselektriker till vår tillverkningsenhet i Västervik

Vill du vara en viktig kugge i vår underhållsgrupp som sköter reparationer, felsökningar, installationer i produktionsanläggningen vid vår tillverkningsenhet hos Elfa Sweden i Västervik. Underhållsavdelningen är en central och viktig servicefunktion i verksamheten för att nå en hög tillgänglighet och skapa en effektiv och lönsam produktion. 

I den här rollen kommer du kunna påverka och bidra till utveckling. Både din personliga och även företagets utveckling på kort och lång sikt. Arbetsuppgifterna är många och varierande. Ingen dag är den andra lik.

Formell kompetens

Du har minst 3-årig gymnasieutbildning inom automation/el eller har på annat sätt förvärvat dig motsvarande kunskaper. Det är meriterande om du kan mekanik, hydraulik och pneumatik.

Din bakgrund

Brinner du för modern teknik inom el och mekanik? Då är vi nyfikna på dig.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen är du strukturerad, serviceinriktad och ansvarstagande med en god känsla för kvalitét. Du är engagerad och har förmågan att med en prestigelöshet och god samarbetsförmåga självständigt och i grupp driva arbete mot uppsatta mål. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Tillträdesdag

Enl överenskommelse

Mer information/kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Elfa med Lernia. Har du frågor, kontakta Daniel Alkelid, 072-254 16 20.

Ansökan

Du ansöker senast den 27 november via lernia.se